Qui som?

Qui som?

El Consorci Castelldefels Agents de Salut (CASAP) és una entitat pública participada per l’Institut Català de la Salut i l’Ajuntament de Castelldefels. L’objectiu del consorci és la prestació de serveis d’atenció primària de salut: serveis diagnòstics, curatius i preventius, atenció domiciliària, promoció de medicina preventiva i de salut pública, atenció sociosanitària, docència relacionada amb la sanitat, activitats d’investigació, estudi i divulgació relacionades amb la sanitat i les ciències de la salut.

Consell Rector

Nom Càrrec Institució
Montserrat Figuerola Presidenta Institut Català de la Salut
Francesca Cruz Vicepresidenta Ajuntament de Castelldefels
Pere Moreno Vocal Institut Català de la Salut
Rocio Moreno Vocal Institut Català de la Salut
Monica Botta Vocal CatSalut
Sara Rodoreda Vocal Institut Català de la Salut
Maria de los Angeles Ortega Vocal Ajuntament de Castelldefels
Cap membre del Consell Rector CASAP percep cap dieta per cap mena de concepte.

Equip directiu

L’equip directiu de CASAP està constituït pel Director Gerent (Antoni Peris i Grao, també director de l’EAP Can Bou), per l’Adjunta a gerència (Mª Alba Brugués i Brugués, adjunta a direcció de l’EAP Can Bou) i pel Director econòmic – financer (Xavier Borau Manzano).

 
Antoni Peris i Grao Mª Alba Brugués i Brugués   Xavier Borau Manzano

  Informació actualitzada a 05/02/2024

Per contactar amb la Direcció-Gerència del CASAP, podeu enviar un correu electrònic a direccio@casap.cat o al telèfon 93 665 56 59

Història

can bou

CASAP va ser creat el juliol de l’any 2005. Des del mes de novembre del mateix any gestiona l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Can Bou, situat al barri del mateix nom de la ciutat de Castelldefels. Al 2011 va posar en marxa el CUAP Castelldefels per donar servei d’urgències les 24 hores a la ciutat de Castelldefels, Gavà i Begues.

Ves al contingut