Pla de medicació

Pla de medicació  Medicació crònica

  La medicació crònica és aquella que el pacient ha de prendre de forma regular i perllongada.

  El nostre centre treballa amb el format de recepta electrònica.

  La recepta electrònica permet als pacients recollir la seva medicació a la farmàcia de forma directa, sense necessitat de passar pel centre. Actualment, no és necessari presentar la còpia de la recepta electrònica a la farmàcia per adquirir la medicació, és suficient presentar la targeta sanitària individual.

  La recepta electrònica s’ha de renovar periòdicamentSi no hi ha cap canvi de medicació, no és necessària una visita mèdica, l’equip administratiu passarà avís al seu metge/ssa de referència i en el termini de set dies tindrà el nou pla de medicació disponible. Cal doncs tenir previsió i sol·licitar la renovació amb anterioritat a la data de caducitat. Si cal fer cap modificació, contacti amb el personal d’Atenció a l’usuari, per tal de valorar si cal programar una visita amb el seu metge/ssa de referència.

  Si disposa del servei en línia La Meva Salut, pot descarregar-se una còpia de la seva recepta electrònica mitjançant aquesta plataforma. Pot donar-se d’alta al servei mitjançant el formulari en línia de la mateixa plataforma o mitjançant el telèfon 900 053 723.

  Si el seu metge/ssa no li ha lliurat el seu full de medicació i no pot accedir a La Meva Salut, pot contactar amb la Unitat d’atenció a l’usuari del nostre centre a través del següent formulari.

  Desplaçaments entre comunitats autònomes: s’ha completat la interoperabilitat estatal de la recepta electrònica, que permet la dispensació a les oficines de farmàcia de l’Estat d’una recepta electrònica emesa a una altra comunitat autònoma. Més informació.

  Durant el període de crisi sanitària deguda a l’epidèmia de Covid-19, és possible recollir la medicació a la farmàcia només amb la targeta sanitària, sense necessitat de presentar una còpia del pla de medicació vigent.

  Medicació emesa per facultatius no adscrits al Servei Català de la Salut

  El Servei Català de la salut finança només aquells medicaments del seu catàleg. Si el medicament que demaneu no està en el citat catàleg, no serà possible emetre la recepta finançada. En tal cas, serà substituït per un d’equivalent.

  La recepta emesa pel metge no adscrit al Servei Català de la Salut és vàlida i pot servir per obtenir el medicament a qualsevol farmàcia. Sempre tenint en compte que si no està en el catàleg o el seu metge considera una altra medicació no rebrà el finançament.

  Una vegada presentada la sol·licitud de la recepta finançada, en el termini de deu dies podrà anar a la farmàcia a buscar el medicament presentant la seva TSI.

  Descarrega el formulari de sol·licitud de recepta finançada

  Ves al contingut