Finalització del procés de vacunació amb la 2a dosi per a les persones nascudes l’any 1962 o després que han rebut una primera dosi de la vacuna d’Oxford/AstraZeneca

Vacunación

Avancem la campanya de vacunació amb les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 amb la vacuna de Pfizer/BioNTech – Comirnaty i Moderna/Lonza. Aquesta convocatòria es desenvoluparà de manera esglaonada, començant per la gent de més edat, les persones nascudes l’any 1962.

Les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 es podran vacunar en un punt de vacunació poblacional o bé en els seus centres d’atenció primària de referència (CAPs).

Qui es pot vacunar?

Les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 residents a Catalunya. Aquesta convocatòria es desenvoluparà de manera esglaonada, començant per la gent de més edat, les persones nascudes l’any 1962.

Com es farà la convocatòria de vacunació per a aquest col·lectiu?

Si vas néixer entre els anys 1962 i 1971, al llarg de les setmanes vinents podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà a una aplicació perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te (consulta els punts de vacunació). Aquesta convocatòria es desenvoluparà de manera esglaonada, començant per la gent de més edat, les persones nascudes l’any 1962.

També mitjançant el web vacunacovidsalut.cat, on podràs demanar cita per vacunar-te en un punt de vacunació poblacional o bé en el teu centre d’atenció primària (CAP) de referència. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Recorda: És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per actualitzar-les.

Més informació

Data d’actualització:  08/06/21

Ves al contingut