𝐍𝐨𝐮 𝐂𝐚𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐝𝐞 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 “𝐂𝐀𝐒𝐀𝐏 𝐮𝐬 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚”

Ens plau anunciar-vos de la posada en marxa d’un nou canal de comunicació de CASAP a través del servei de missatges instantanis de Whatsapp.

Des del Canal «CASAP us informa»,  s’enviarà  informació i notícies rellevants del Centre d’Atenció Primària EAP Can Bou, del CUAP Castelldefels i de la Salut Comunitària en general.

Es tracta d’un sistema de difusió de missatges unidireccional que permet que l’audiència segueixi els canals que li interessen per mantenir-se informat de les novetats i contingut que s’hi comparteix.

El canal de Whatsapp  «CASAP us informa»  ja es pot trobar a la pestanya “Actualitzacions” de l’aplicació (“Novedades” en els dispositius configurats en castellà) o a través d’ aquest enllaç. Els Canals es mantenen separats dels xats personals.

Només cal seleccionar l’opció “Seguir”. Un cop es segueix el canal es poden activar les notificacions dels missatges que enviï CASAP activant la campaneta que apareix a la part superior.

A través dels canals de Whatsapp la privacitat de les usuaries i usuaris està protegida, ja que ni l’administració ni els altres seguidors poden accedir al número de telèfon ni a dades personals.

Aquesta eina d’enviament d’informació s’afegeix a la llista de xarxes socials de CASAP com  Instagram,

Facebook i Linkedin.  

Ves al contingut