CASAPediatria

APP CASAPediatria

Neix l’aplicació de “CASAPediatria”, una app per millorar la cura dels més petits de la casa.

Quan som pares o mares sorgeixen nombrosos dubtes relatius al benestar i a la cura de salut dels nostres nens i nenes. Per això neix CASAPediatria amb l’objectiu d’acompanyar a les famílies i oferir-los una eina fàcil i ràpida amb informació de salut veraç per a millorar la cura dels més petits de la casa.

L’aplicació posa, a la disposició de totes les famílies, continguts de salut fiables relatius a les diferents edats i etapes dels nens/as, a l’alimentació, les vacunes, malalties freqüents en la infància, quan acudir a urgències, dubtes freqüents, tràmits administratius, recursos i continguts d’interès (vídeos, infografies, llibres, webs, aplicacions) i una agenda d’activitats comunitàries realitzades en el nostre municipi.

L’aplicació té una funció exclusivament d’educació sanitària i informativa, en cap cas substitueix ni a la infermera ni al metge del CAP de Can Bou.

L’aplicació ja està disponible en les plataformes de descàrrega de Google Play per a Android i en la AppStore per a iPhone.

Ves al contingut