Vacunació per a persones nascudes entre els anys 2006 i 2009


Convocatòria de vacunació per a les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 amb lavacuna de Pfizer/BioNTech – Comirnaty i Moderna/Lonza – Spikevax. Les persones nascudes l’any 2009 han d’haver complert els 12 anys per vacunar-se.

Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 hauran de venir acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal el dia de la vacunació.

Qui es pot vacunar?

Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 residents a Catalunya. Les persones nascudes l’any 2009 han d’haver complert els 12 anys per vacunar-se.

Si has nascut entre els anys 2006 i 2009, el dia de la vacunació hauràs de venir acompanyat o acompanyada del teu pare, mare, tutor o tutora legal.

Com puc demanar cita per vacunar-me?

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat podràs demanar cita per vacunar-te. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats. 

Al llarg de les setmanes vinents també podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà al web vacunacovidsalut.cat perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te; consulta els punts de vacunació disponibles.  

És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per actualitzar-les.

On em vacunaran?

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda. 

Consulta a l’enllaç següent els punts de vacunació disponibles.

També et podràs vacunar en un centre d’atenció primària (CAP).

Més informació

Data d’actualització:  04/08/2021

Ves al contingut